Velkommen til Byggmester Reidar Solheim AS

– din pålitelige partner for solid og tradisjonelt håndverk.

Vår stolthet ligger i vår evne til å kombinere tidløse håndverkstradisjoner med moderne løsninger.

Vi er et anerkjent byggefirma med lang erfaring og dedikasjon til å levere førsteklasses håndverkstjenester til våre kunder. Vi er et dedikert team av erfarne og dyktige håndverkere som streber etter å skape varige resultater av høyeste kvalitet. Med en grundig forståelse av bransjen og en lidenskap for detaljer, tar vi oss av alt fra mindre oppussingsprosjekter til større byggeprosjekter.

Vi tror på å bygge sterke og langsiktige relasjoner med våre kunder. Gjennom hele prosessen vil vi lytte til dine behov, gi deg råd og veiledning, og levere skreddersydde løsninger som passer perfekt til dine ønsker. Vi er opptatt av å levere arbeid av høy kvalitet, og vi er ikke fornøyd før du er det.

Velg Byggmester Reidar Solheim AS for ditt prosjekt, og opplev ekte håndverk utført med presisjon, pålitelighet og lidenskap.

Våre tjenester

Byggmester Reidar Solheim AS tilbyr en bred portefølje av profesjonelle håndverkstjenester. Vi er klare til å ta oss av ditt prosjekt, enten det er en mindre oppussing eller en større byggejobb. Vårt erfarne team er dedikert til å levere førsteklasses håndverk og skape resultater som vil vare i generasjoner.

Her er noen av våre hovedtjenester…

Byggeprosjekter

Vi tar på oss alt fra nybygg til tilbygg og ombygginger. Uansett om det er et boligprosjekt eller et kommersielt prosjekt, har vi ekspertisen og erfaringen som trengs for å levere kvalitetsarbeid som oppfyller dine forventninger.

Renoveringer

Vårt team har omfattende erfaring med oppussing og renovering av både private hjem og kommersielle eiendommer. Vi tar oss av alt fra mindre oppdateringer til omfattende totalrenoveringer, og vi sikrer at resultatet er både funksjonelt og estetisk tiltalende.

Restaurering og rehabilitering

Vi har ekspertise innen restaurering av historiske bygninger og tradisjonelle strukturer. Vår respekt for håndverkstradisjoner og evnen til å kombinere moderne teknikker gir oss muligheten til å gjenopprette og bevare kulturhistoriske verdier.

Skreddersydde løsninger

Vi er dedikert til å skape unike og skreddersydde løsninger for våre kunder. Enten det er spesialtilpassede møbler eller unike arkitektoniske detaljer, kan vårt team håndtere prosjekter som krever kreativitet og presisjon.

Ta kontakt med oss

Vi ser frem til å høre fra deg! Kontakt Byggmester Reidar Solheim AS i dag for å diskutere ditt prosjekt og få mer informasjon om våre tjenester. Vårt team av dedikerte håndverkere er klare til å hjelpe deg med å realisere dine bygge- og oppussingsmål.

Vårt kontor er åpent 07-16, og vi er glade for å avtale et møte for å diskutere dine behov og gi deg en skreddersydd løsning. Ta kontakt i dag og oppdag hvorfor Byggmester Reidar Solheim AS er det rette valget for ditt håndverksprosjekt.

Kontaktskjema

Du kan enkelt ta kontakt med oss ved å utfylle vårt kontaktskjema under.
Husk å legge til telefonnummeret ditt dersom du ønsker å bli kontaktet per telefon.

Telefon

Hold deg oppdatert